20 juni 08:18, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Midsommarnatten har varit relativt lugn och kan jämnställas med vilken fredag som helst. I Jönköpings län har polisens regionledningscentral hanterat 62 ärenden. Ingen har gripits för brott men åtta personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:03 Polisen larmades till John Bauergatan i Jönköping med anledning av en misshandel. En person ska ha blivit skadad på armen av tre okända gärningspersoner. Troligtvis har ett vasst tillhygge använts. Den skadade har fått sårskador. Gärningspersonerna hann lämna platsen innan polisen kom fram. Polisen har sökt efter personerna men tyvärr utan träff. Den skadade behövde inte åka till sjukhus. En anmälan om grov misshandel är upprättad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

01:55 Polisen larmades till Burgatan i Jönköping med anledning av en misshandel. Två personer skulle slåss med varandra. Polisen fick fatt på båda två som är män i 20-årsåldern. Ingen av dem har fått några allvarliga skador. En anmälan om misshandel är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.