Uppdaterad 20 juni 09:43

20 juni 08:43, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med hög arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:51 Brand, Östersund: Polispatrull beordras till Karlslund med anledning av brand i en bil. Polisen håller vittnesförhör och dokumenterar platsen. Då det inte kan uteslutas att branden är anlagd upprättas en anmälan gällande grov skadegörelse.

01:40 Rattfylleri, Ragunda: Polispatrull beordras till en adress med anledning av ett misstänkt rattfylleri. Föraren, en man, får följa med för provtagning. Polisen håller förhör och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

02:17 Viltolycka, Krokom: Personbil krockar med rådjur på E14, Trångsviken. Inga personskador.

02:18 Rattfylleri, Härjedalen: Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Sveg. Föraren, en man, misstänks vara berusad/påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri samt ringa narkotikabrott upprättas.

Uppdatering 09:34:

Östersund: Ett ärende gällande våldtäkt inomhus i Östersund har hanterats av polisen under tidig morgon. Utredning pågår och ärendet kommenteras inte ytterligare i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.