Uppdaterad 20 juni 19:02

20 juni 15:39, Mord/dråp, försök, Nässjö

Grovt våldsbrott i Nässjö

14:36 Polisen larmades till en lägenhet i Nässjö med anledning av en misshandel. En man ska enligt de initiala uppgifterna ha blivit misshandlad med ett tillhygge. Den skadade mannen kunde själv larma SOS.

14:53 Polisen var på plats i lägenheten och anträffade den skadade mannen. Han fördes till sjukhus med ambulans. Gärningspersonen hade lämnat platsen och flera polispatruller började söka efter denne.

Bostaden där mordförsöket skedde har spärrats av i väntan på teknisk undersökning. 
 

Klockan 15.32 Polisen har gripit en misstänkt för brottet. Han misstänks för försök till mord. Han kommer att förhöras och en åklagare beslutar sedan om han ska anhållas eller släppas.


Det finns i nuläget inga mer uppgifter att lämna.

 

Uppdatering av ärendet:

Den skadade personen vårdas på sjukhus. Den misstänkte som frihetsberövades vid 15.30-tiden är numera anhållen. Brottsrubriceringen försök till mord kvarstår i nuläget. Både den misstänkte och målsägaren är män och i 40 årsålden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.