20 juni 23:32, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

Kvällen har börjat med ett lågt flöde av händelser. Många inringare gällande bilar som spelar hög musik på flera platser i länet.

22:34 Försök till stöld, Skellefteå
Anmälare ringer polisen då en kvinna försöker ta sig in i en butik i Drängsmark. Kvinnan har krossat glaset till dörren på butiken. När polis kommer till platsen är kvinnan envarsgripen av allmänhet. Kvinnan medtas för kroppsbesiktning och anmälan gällande försök till stöld, ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.

22:23 Trafikbrott, Skellefteå
Personbil stoppas av polispatrull. Föraren rapporteras för att ha kört mot rött ljus och fick en ordningsbot på 3000 kr.

22:39 Narkotikabrott, Umeå
Vid tillsyn av en krog i centrala Umeå anträffar polispatrullen en man som misstänks vara påverkad av narkotika. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk, och medtas för kroppsbesiktning.

01:37 Trafikbrott, Umeå
Polispatrull stoppar en personbil. Bilen har tonade rutor på felaktigt sätt och föraren får en ordningsbot på 500 kr.

04:26 Inbrott fritidsgård, Lycksele
Väktare konstaterar att det varit inbrott på en fritidsgård. En ruta är krossad och fönstret står öppet. Polispatrull skickas till platsen och det konstateras att gärningsman/män kastat in en sten genom rutan samt att en läskmonter är krossad. Patrull genomför en brottsplatsundersökning och upprättar anmälan stöld genom inbrott.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.