21 juni 01:32, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:43 - Grov olovlig körning. Centrala Härnösand

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen framkommer det att föraren, en man i 50-årsåldern, saknar körkort. Polis skriver anmälan gällande grov olovlig körning.

23:38 - Drunkningstillbud. Sundsvall

Polis kallas tillsammans med räddningstjänst och ambulans till en sjö utanför Sundsvall efter uppgift om att en man hamnat i vattnet. Mannen kan hittas och förs med ambulans till sjukhus. Eventuella frågor kring skadeläge hänvisas till sjukvården.

01:01 - Trafikbrott. Centrala Kramfors

Polis stoppar och kontrollerar en moped. I samband med kontrollen försöker föraren springa från platsen men kan snabbt fångas in av raska poliser. Polis skriver en anmälan gällande olovlig körning då mannen saknade rätt behörighet.

01:06 - Skadegörelse. Långsele

Polis får samtal om att någon har slagit sönder en ruta till en bostad. Ingen person kan hittas på platsen. Polis skriver en anmälan gällande skadegörelse.

01:08 - Rattfylleri. Bjärtrå, Kramfors

Polis kontrollerar en personbil efter en singelolycka. Vid kontrollen blir föraren misstänkt för rattfylleri. Föraren grips då dennes identitet är okänd. Föraren får genomgå provtagning och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.

03:05 - Skadegörelse. Centrala Sollefteå

Polis får samtal om skadegörelse på flera parkerade personbilar. Ingen personen kan hittas kvar på platsen. Polis undersöker platsen för att säkra spår och skriver anmälningar gällande skadegörelse.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke. 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.