22 juni 08:16, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

07:02 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar, ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och ingen har tagits med för provtagning/förhör.

01.06 SOS-larm till polisen om brand utomhus visade sig vara brand i en bil på Kärrhagsvägen i Eskilstuna. Två bilar skadades men släcktes av räddningstjänsten. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand. Polisen tar gärna emot tips om någon har gjort iakttagelser.

02.54 samtal till polisen om att en tonårspojke skulle ha blivit misshandlad i Strängnäs under natten. Polisen åkte till platsen för att utreda vad som hänt. Det är många oklarheter men polisen har påbörjat en utredning om grov misshandel för att utreda vidare vad som inträffat. Pojken hade sårskador men var inte i behov av akutsjukvård.

04.19 SOS-larm om brand på Gökstensgatan i Torshälla. Det var en container som brann utan spridningsrisk. Ingen åtgärd från polisen och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.