23 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

22.05 Lysekil, stulen motorcykel
Vid Stångenäs är det två personer som gömmer en MC och åker sedan från platsen i en mindre lastbil. Vid kontroll av MC:n visar det sig att den är anmäld stulen. Polisen larmar ut om den mindre lastbilen som lämnat platsen och den kan stoppas vid Lillesjö där en man i lastbilen kan gripas misstänkt för tillgrepp av fortskaffnimngsmedel.

00.45 Falköping, drograttfylleri
På Varnhemsvägen i Torbjörnstorp stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara narkotikapåverkad och får följa med för provtagning.

02.56 Uddevalla, brand
Vid Timmerbergsvägen börjar det brinna i en parkerad bil och branden sprider sig ävedn till en annan bil på platsen. Polisen skriver två anmälningar, anmälan skadegörelse genom brand och en anmälan gällande skadegörelse.

04.55 Mölndal, inbrott
Vid Millbergsstigen är det någon person som tar sig in i ett hus på okänt sätt och stjäl mobiltelefoner, laptops och plånböcker. Huset bebos av utländska arbetare.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.