23 juni 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfatning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

07.15 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats under denna tid.

022.16 samtal till polisen via 112 om att en viltolycka utan personskada inträffat på riksväg 52 i Ärla där en bilist krockat med en älg. Olyckan inträffade mellan Mortorps krog och Brännkärr och bilen blev kraftigt demolerad. Älgen skadades men sprang till skogs. Eftersöksjägare sökte efter älgen.

03.27 polisen fick samtal om inbrott i ett garage på Mårdstigen i Katrineholm. Det visade sig att det kan ha varit inbrott i flera garage och även i parkerade bilar. När polisen kontrollerade en kiosk vid Värmbols IP upptäcktes att det varit inbrott även där. Polisen uppmanar att de som bor i närheten av Mårdstigen kontrollerar sina bostäder och bilar och gör anmälan till polisen ifall man har drabbats av brott. Det finns ingen misstänkt.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.