24 juni 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

22.31 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Beväringsgatan med anledning av en brand i en lägenhet. Det har börjat brinna i ett kök under matlagning. Hela köket utbrunnet. Räddningstjänsten släckte och vädrade ut. Inga personer i fastigheten kom till skada. Polisen skriver en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

02.30 Trollhättan, bilbrand
Vid Lextorpsvägen är det en parkerad bil som börjar brinna. Räddningstjänsten släcker och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

05.18 Uddevalla, inbrott i bil
Vid Hålgjutaregatan omhändertar polisen en man för fylleri efter att han krossat en ruta på en parkerad bil. Polisen fick aldrig tag på ägaren till bilen och det är oklart om något saknas. När mannen är hörbar kommer han förhöras av polisen.

06.29 Bengtsfors, mordbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Radhusvägen med anledning av att det är rökutveckling på utsidan en fastighet. Enlig räddningsledaren verkar det som någon anlagt en eld på utsidan fastigheten och röken har spritt sig till insidan fastigheten. Räddningstjänsten släcker och vädrar ut. Inga personskador.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.