24 juni 08:08, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot onsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 49 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

00:13 Polisen larmades till Varvsgatan i Motala. En man onanerande öppet och uppmanade förbipasserande att ha sexuellt umgänge med honom. Polisen fick kontakt med mannen som är i 25-årsåldern. Han förhördes på platsen och avvisades sedan därifrån. Två anmälningar om sexuellt ofredande är upprättade.

-

00:41 Polis och ambulans larmades till Svarvaregatan i Norrköping. Enligt larmet till SOS skulle en person ha blivit misshandlad. En man i 20-årsåldern påträffades skadad. Han fördes till sjukhus med ambulans med en stickskada i överkroppen. Polisen har inte kunnat få fram så mycket uppgifter om händelsen från den skadade och än så länge finns det ingen misstänkt. En anmälan om synnerligen grov misshandel är upprättad.

-

02:10 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till E4 vid Tallboda. En personbil hade kört av vägen, genom viltstängslet och hamnat på åkern. Föraren, en man i 45-årsåldern, var ensam i bilen och klarade sig utan skador. En anmälan är upprättad och olyckan kommer att utredas av trafikutredare. Bilen kommer att bärgas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.