Uppdaterad 25 juni 09:10

24 juni 21:48, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:04 Trafikbrott, Dorotea
Polispatrull stoppar en personbil. Bilen har körförbud och är avställd. Föraren rapporteras och får en ordningsbot.

23:53 Skadegörelse, Skellefteå
Anmälare ringer polisen då den observerat en person som klottrat. Anmälaren jagade iväg klottaren som sprang mot Sjungade Dalen. Polispatrull skickas till platsen. Ingen misstänkt person anträffas. Polispatrullen genomför brottsplatsundersökning, säkrar visst gods och håller förhör med vittnet. Anmälan skadegörelse upprättas.

00:28 Grov olovlig körning, Skellefteå
Polispatrull stoppar en personbil. Föraren av bilen har återkallat körkort och anmälan grov olovlig körning upprättas.

 

Uppdatering 09:02 (av kommunikatör Åsa Mjörndal):

00:41 Misshandel, Robertsfors: Polispatrull beordras till en adress i kommunen med anledning av en misshandel. En man misstänks ha misshandlat och hotat en kvinna som han är bekant med.

Mannen grips misstänkt för grov misshandel, olaga hot samt ringa narkotikabrott. Förhör med mannen kommer att hållas under dagen.

01:27 Misshandel, Vindeln: Polispatrull beordras till en adress i kommunen med anledning av en misshandel. En man misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med.

Mannen grips och tas med för tillnyktring. Han kommer att förhöras under dagen.

Patrullen upprättar en anmälan gällande misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.