Uppdaterad 25 juni 04:42

25 juni 00:42, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

21:29 Misshandel, centrala Sundsvall

Flertalet samtal inkom gällande pågående bråk i en lägenhet i centrala Sundsvall. Patruller skickades till platsen och när de kom fram kunde de gripa en man för misshandel mot en kvinna. Ambulans skickades till platsen då kvinnan hade skador. En patrull stannade och dokumenterade platsen samt höll vittnesförhör, en patrull skickades till sjukhuset i Sundsvall för målsägande förhör. Det är oklart om mannen och kvinnan har en relation till varandra.

23:31 Drograttfylleri, centrala Sundsvall

En man i 30 års åldern är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk efter ett trafikstopp i centrala Sundsvall. Mannen fördes till Sundsvalls sjukhus för provtagning och förhör. Efter anmälan, förhör och provtagning frigavs mannen. Händelsen uppdaterad:Mannen är även misstänkt för våldsamt motstånd då han vart våldsam vid ingripandet.

23:37 Olovlig körning, Nedansjö Sundsvall

Patrull stoppade en A-traktor som körde alldeles för fort, föraren som är under 18 är misstänkt för olovlig körning och hans körkort omhändertogs. A-traktorn togs i beslag och bärgades från platsen.

00:14 Misshandel, Sundsvall

Patrull skickades till en kvinna i Bredsand där de initiala uppgifterna var att hon blivit misshandlad av en man på en fest. Då patrullen kom till platsen kunde de konstatera att misshandeln hade skett på en annan adress utanför Sundsvall. Patrullen tog upp anmälan misshandel och höll förhör. Kvinnan var inte i behov av vård. 

02:14 Grovt rattfylleri, Nacksta Sundsvall

En man i 40 års åldern observerades på macken i Nacksta när han försökte tanka en bil. Mannen vinglade kraftigt och hade svårt att tanka. Patruller skickades till platsen och när de kom till platsen hade mannen börjat köra. Patrullerna mötte mannen körandes upp vid refuger och på trottoarer innan de stoppade mannen. Mannen togs med till Sundsvalls sjukhus för provtagning, efter detta lades mannen in för tillnyktring på polisstationen. Bilnycklarna är i beslag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.