Uppdaterad 25 juni 13:05

25 juni 09:29, Mord/dråp, försök, Helsingborg

Misstänkt skottlossning i Bårslöv.

Polis och ambulans larmas till Bårslöv med anledning av en uppringare som har hört en smäll. En misstänkt skottskada har upptäckts på en ytterdörr, i övrigt är omständigheterna kring händelseförloppet oklara. Polis spärrar av den misstänkta brottsplatsen, som skall vara i anknytning till en bostad, i väntan på tekniker och specialsökhund. I samband med att dörren beskjuts får en person en mindre sårskada i ett ben, troligtvis på grund av splitter, och förs till sjukhus för kontroll. Flera personer har befunnit sig i bostaden då händelsen sker och ärendet rubriceras initialt som försök till mord.

Polis knackar dörr i området för att försöka få fram mer information kring händelsen. Har du gjort några iakttagelser i området? Vänligen ring polisen på telefon 114 14.

Uppdatering: Tekniker anländer omkring 11-tiden. 

Uppdatering: Avspärrningen hävs kl 11:42.

Uppdatering: Teknikerna har gjort fynd på platsen som tyder på att en skarp skottlossning har inträffat. Ingen misstänkt gärningsperson är gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.