Uppdaterad 25 juni 17:31

25 juni 14:36, Ofredande/förargelse, Malmö

Kvinna ofredad av onanerande man, Ribersborgsstranden.

En kvinna larmar polisen och berättar att hon blivit utsatt för ett sexuellt ofredande på Ribersborgsstranden. Kvinnan ska ha lagt sig när att sola när en okänd man la sig bredvid henne och började onanera. Polispatruller skickas till platsen för att höra kvinnan och eftersöka den misstänkte som beskrivs vara i 35-40 årsåldern. En anmälan om sexuellt ofredande upprättas.

Det finns uppgifter om att fler kvinnor kan ha blivit utsatta för mannens handlingar. Polisen uppmanar därför personer som har blivit ofredade att höra av sig till 114 14. Vid pågående brott, ring 112.

Uppdatering: Fler uppringare hör av sig och berättar att mannen kommit tillbaka till stranden och forsätter med sitt ofredande. En polispatrull skickas till området och anträffar den misstänkte, en man i 40-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.