25 juni 19:33, Bråk, Göteborg

Bråk vid Otterhällan.

Polis kallas till Basargatan där det ska pågå någon typ av bråk mellan ett tiotal personer. Det finns uppgifter att någon möjligen ska vara beväpnad med kniv. Bråket ska vara i närheten av Systembolaget.  Polis och ambulans larmas till platsen, möjligen är någon skadad. 

Kl 19.37: Polis på plats, en person har hittats med någon typ av skada. Polisen ska även ha omhändertaget en kniv. Möjligen kan det hela handla om någon typ av rånförsök, polisen försöker få ordning på plats/ta fram uppgifter om vad som inträffat.

Förundersökning inleds med rubricering misshandel och brott mot knivlagen. Inget behov av sjukvård/ambulans.

Två kvinnor har under kraftig påverkan av alkohol hamnat i någon typ av bråk som kan vara ett rånförsök, oklara omständigheter. En kvinna uppger att hon då försvarat sig med kniv. Kniv beslagtagen. Det verkar som att de båda inblandade känner varann sedan tidigare. Polisen försöker reda ut rättsläget.

Anmälan och motanmälan misshandel från båda parter. Även anmälan brott mot knivlagen. En omhändertagen för berusning.   

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.