Uppdaterad 26 juni 08:34

25 juni 21:02, Misshandel, Stockholm

Två personer är gripna misstänkta för misshandel utomhus på Lignagatan.

Brottsoffret är skadad av ett stickvapen. Ambulanspersonal samt ambulansläkare är på plats och tar hand om den skadade personen.

Polisen är på plats för att ta reda på mer om vad som hänt. Det görs bland annat genom att prata med personen som finns i närområdet, brottsoffret samt de två gripna männen.

Uppdatering klockan 22:01
Brottsoffret fördes till sjukhus med ambulans. Polisen som har varit på sjukhuset har fått veta att han inte har några livshotande skador. I det arbetet som gjordes på plats kom det fram uppgifter om att en tredje person var med vid misshandeln. Han greps i närområdet. Sammanlagt är tre personer gripna, där minst en av de gripna är en man.

Polisen har inlett förundersökning angående försök till mord.

Uppdatering den 26/6, klockan 08:30

Samtliga tre personer som greps vid två tillfällen efter brottet har under natten anhållits av åklagare. Det rör sig om tre män som samtliga är i 45-års åldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.