Uppdaterad 26 juni 04:09

25 juni 23:58, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:18 Trafikolycka, O-ringen Härnösand

Polis, ambulans och räddningstjänst skickade still en trafikolycka mellan mopeden och motorcykel i O-ringen. Då patrullen kom till platsen kunde de konstatera att det var motorcykeln som försökt bogsera mopeden och då hade styrena slagit ihop. Föraren av motorcykeln fördes till sjukhuset med ambulans. Patrullen höll förhör och skrev anmälan trafikolycka.

23:23 Skadegörelse Nipaskolan Remsele

Patrull skickades till Nipaskolan då det inkom samtal till polisen att ungdomar fanns på plats och kastade sönder fönsterrutor på skolan. Patrullen kunde konstatera att ett fönster var trasigt när de kom till platsen. patrullen utförde brottsplatsundersökning och skrev anmälan skadegörelse. Väktare har varit förbi och lagat fönstret.

02.01 Misshandel, hemfridsbrott och skadegörelse, Kramfors

Polisen skickades till en by strax utanför Kramfors där en man i 30 års åldern hade blivit missahndlad i sitt hem. Det var två okända gärningsmän som trängt sig in i mannens bostad och misshandlat honom. De bägge gärningsmännen hade haft med sig tillhyggen, men inte använt dessa vid misshandeln. Patrullen försäkrade sig om att mannen inte var i behov av vård och skrev anmälan gällande misshandel, hemfridsbrott och skadegörelse. Skadegörelsen bestod i att männen slagit sönder saker i anslutining till bostaden.

02:52 Drograttfylleri, Sollefteå

Efter ett trafikstopp i centrala Sollefteå är en man i 20 års åldern misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk. Mannen fördes till polisstationen för provtagning. Efter anmälan, förhör och provtagning frigavs mannen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.