26 juni 08:10, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot fredagen har polisen hanterat 60 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits för brott men två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

00:45 Polisen larmades till Gamla Kalmarvägen i Slaka, Linköping. En förare av en moped/cross/motorcykel hade kört så pass nära en förbipasserande att han körde emot hans arm. Polisen sökte efter föraren men utan resultat. En anmälan om smitning från trafikolycka är upprättad. Mannen som träffades på armen fick inga skador.

02:55 Polisen larmades till Rydsvägen i Linköping. En man vaknade av att okända personer befann sig i hans lägenhet. Mannen jagade ut dem från lägenheten och ingen kom till skada. Mannen tror att han kan ha glömt att låsa ytterdörren och att de tagit sig in genom den. Mannens nycklar saknas från lägenheten och en anmälan om hemfridsbrott och egenmäktigt förfarande är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.