26 juni 18:02, Trafikbrott, Stockholms län

Från klockan 14:00 till klockan 18:00 är sex fordonsförare rapporterade för trafikbrott runt om i Stockholms län.

Klockan 14:22 på riksväg 77 Rimbo, Norrtälje kommun rapporterades en fordonsförare. Det är dock okänt för personalen på ledningscentralen vilket trafikbrott föraren rapporterads för.

Klockan 16:26 Astrid Lindgrens gata, Norrtälje kommun rapporterades en lastbilschaufför för att ha använt mobiltelefonen under färd.

Klockan 16:36 Älvsnäsvägen, Ekerö kommun. Lastbilsförare rapporterad för att ha använt fordonet trots att det var avställt och hade körförbud.

Klockan 17:11 Finstavägen, Norrtälje kommun rapporterades en personbilsförare för att ha använt mobiltelefonen under färd.

Klockan 17:16 E4 trafikplats Glädjen, Upplands Väsby kommun rapporterades en personbilsförare för att ha använt mobiltelefonen under färd.

Klockan 17:51 Klarabergsgatan, Stockholm stad rapporterades en personbilsförare för att ha använt sig av kollektivkörfältet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.