Uppdaterad 28 juni 09:57

28 juni 08:11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköpings län.

07.50 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 70-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två personer har gripits, sju har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har tagits med för provtagning och förhgör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

02.16 samtal till polisen från Sjövägen i Mullsjö där någon hade hört glaskross. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott i en klubbstuga. Oklart om något har stulits. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning. Ingen är frihetsberövad i ärendet.

Polisen har dessutom hanterat ett antal ärenden med i huvudsak påverkade person som varit i bråk men inget av dessa ärenden har resulterat i allvarligare skador eller gripanden.

Det finns inga andra brott elelr händelser att rapportera om.

Uppdatering 09.55: 01.59 kallades polisen till en bostad i Värnamo där en kvinna skulle ha blivit misshandlad. Polisen åkte till platsen och träffade en kvinna i 45-årsåldern som blivit misshandlad varför polisen påbörjade en utredning om misshandel. Polisen kallade på ambulans för kontroll av den drabbade kvinnan. Senare anträffades en misstänkt man utanför den aktuella bostaden och han kunde då gripas som misstänkt för misshandel och överträdelse av kontaktförbud. Förhöret med mannen har fördröjt på grund av hans berusade tillstånd.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.