28 juni 08:11, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri och en person misstänks för ringa narkotikabrott.

En bilist i Boden har bötfällts för att inte ha använt bilbälte. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:38 Rattfylleri, Piteå
En patrull kontrollerar en bilist i höjd med havsbadet. Föraren, en man, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri och körkortet omhändertas.

02:13 Misshandel, Haparanda
Polis beordras till centrum med anledning av ett bråk. En man ska ha blivit misshandlad utomhus av en annan person. Mannen förs till sjukvård. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

02:59 Rattfylleri, Luleå
En patrull kontrollerar en bilist i Bergviken. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri, samt ringa narkotikabrott upprättas. Bilnycklarna omhändertas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.