29 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

17.44 Halmstad, ofredande samt våld och hot mot tjänsteman.
En man har ofredat en kvinna ombord på Öresundståget. En patrull möter upp tåget vid stationen i Halmstad. Mannen vill inte samarbeta varför han gör motstånd varför patrullen är tvungen att belägga honom med handfängsel. Ingen har kommit till fysisk skada och mannen får följa med på förhör. Mannen visar även tecken på drogpåverkan samt att han har ingen giltig biljett för sin resa.

23.23 Halmstad, arbetsplatsolycka.
En anställd på en hamburgerrestaurang på Prästvägen har fått något över sitt ben så detta har skadats. Mannen som är i 20 års åldern får följa med ambulansen till sjukhus där även polis möter upp. Ingen status på skadorna i skrivande stund.

23.30 Falkenberg, skadegörelse genom brand.
En moped brinner och det råder stor spridningsrisk då den står intill en byggnad på Stenfalksvägen. Branden släcks och patrullen skriver en anmälan, ingen misstänkt i nuläget.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.