Sök på polisen.se

29 juni 08:20, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens händelser.


Under natten mot måndagen har polisens regionledningscentral hanterat 35 ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits för brott och inga brott av allvarlig karaktär har kommit till polisens kännedom.

01:19 Polisen larmades till Palmtorpsvägen i Katrineholm. En bilägare såg att två personer hade tagits sig in i hans parkerade bil. När de blev påkomna sprang de från platsen. Bilägaren följde efter och lyckades se att de satte sig i en bil och körde därifrån. Bilägaren fortsatte att följa efter bilen till Arnö utanför Nyköping. Där lämnade de bilen. Polisens hundförare sökte efter personerna men tyvärr hittades de inte. Bilen de körde i har tagits i beslag för spårsäkring. En anmälan om försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel är upprättad.

-

03:19 Polisen larmades till en butik på Östra långgatan i Trosa. En personbil hade kört in i entrén till butiken och en person sågs bryta på entrédörren. När personen inte lyckades ta sig in i butiken körde han därifrån i bilen som han kom i. Polisen har sökt efter bilen men utan resultat. En anmälan om försök till stöld är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.