03 juni 06:13, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Stefan Gustafsson och Peter Adlersson.

22.39 Arbetsplatsolycka, Junogatan, Uddevalla. Polis och ambulans skickas till platsen där en man skadat ett finger i en skärmaskin. En anmälan gällande arbetsolycka upprättas.

01.33 Skadegörelse, Nya stadens torg, Lidköping. En sten har blivit inkastad genom ett skyltfönster till en guldaffär. En anmälan om skadegörelse upprättas.

01.44 Stöld genom inbrott, Kungsgatan, Trollhättan. Polis skickas till en bostad efter att boende vaknat av att en främmande man rotat runt i lådor. Anmälaren har jagat ut mannen ur bostaden. Polis anträffar en man i närheten av adressen, och han kontrolleras. Han omhändertas enligt PL 13 ( polislagen ), och är nu misstänkt för grov stöld genom inbrott.

03.31 Stöld samt skadegörelse, Storgatan, Tranemo. Polis och räddningstjänst skickas till en parkering, där två bilar fått sina bränsletankar uppborrade. Bränsle har därefter läckt ut på marken. Anmälningar gällande stöld samt skadegörelse upprättas.

Gällande Brott i nära relation har Polisregion Väst det senaste dygnet hanterat två ärenden med rubricering misshandel.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.