Sök på polisen.se

30 juni 08:12, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisen hanterat 44 ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits för misshandel, se nedan. Två personer har omhändertagits för fylleri.

02:06 En polispatrull kontrollerade en bil och dess förare på Gröndalsgatan i Norrköping. En passagerare misstänks för ringa narkotikabrott innehav då patrullen hittade misstänkt narkotika på honom. Den misstänkta mannen är i 35-årsåldern.

-


04:03 Polisen larmades till en bensinmack i Hejdegården, Linköping. En kvinna hade blivit misshandlad och fick hjälp av personal på macken att larma polis. Kvinnan hade skador men behövde inte föras till sjukhus. Under tiden som polisen pratade med kvinnan kom den misstänkta gärningspersonen, en man i 20-årsåldern, till platsen. Mannen greps misstänkt för misshandel och brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.