04 juni 07:11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 54 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen person har gripits misstänkt för brott. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott. Inga allvarliga brott eller andra händelser har kommit till polisens kännedom.

00.37 Polis stoppade ett fordon för kontroll på E4, Råslätt, Jönköping. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 30-årsåldern, inta hade giltigt körkort. En anmälan om olovlig körning upprättades.

01.21 Polis larmades med anledning av ett inbrott hos ett företag i Hovslätt, Jönköping. Väktare hade upptäckt att ett fönster krossats. Polis har varit på platsen och en brottsplatsundersökning har utförts. Hundpatrull har sökt i området. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.