Uppdaterad 04 juni 20:31

04 juni 16:42, Misshandel, Karlskoga

Slagsmål mellan två män i 50-årsåldern på Rustas parkering vid utfarten mot Degerfors i Karlskoga.

Vittnen ringde 112 och meddelade att två män slogs rejäl med varandra på parkeringen. Då polis anlände till platsen lugnade det ner sig.

En av männen tog sig till Karlskoga lasarett för omplåstring. Den andre mannen greps initialt som misstänkt för misshandel. Gripandet hävdes dock på polisstationen och polisen har upprättat två anmälningar om misshandel där männen är misstänkta respektive målsägare i var sin anmälan.

UPPDATERING KL 19:10. Larm inkom om bråk vid akutmottagningen vid Karlskoga lasarett där ett tiotal personer var inblandade. Enligt initiala uppgifter sas det att man slogs med knytnävarna. Då polis anlände hade ett flertal av de inblandade lämnat till fots.

Efter en del utredningsarbete på platsen kunde polisen konstatera att bråket var en fortsättning på slagsmålet tidigare på Rustas parkering. Ingen person skadade allvarligt vid slagsmålet vid akuten.

Polisen har uppgifter på 12 - 13 personer som på olika sätt varit inblandade. En viss fotodokumentation finns som polisen kommer att ha användning för vid den fortsatta utredningen. Anmälningar om misshandel har upprättats.

Ett flertal personer avvisades från platsen efter att ha identifierats av polis. Ingen person har frihetsberövats.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.