Uppdaterad 05 juni 06:15

05 juni 02:43, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett utval av nattens händelser

22:28 Rattfylleri, stöld alt häleri, Torvalla Östersund.

Efter ett trafikstopp greps två personer där ena personen är misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, stöld alternativt häleri, den andra personen greps för narkotikabrott eget bruk och stöld alternativt häleri. De bägge männen som är i  30 års åldern fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.

23:03 Trafikolycka, Marielund Östersund

Ambulans och polis skickades till en singelolycka där en MC hade kört omkull i Marielund. Föraren fördes till sjukhuset av ambulans. Föraren en man i 40 års åldern är misstänkt för rattfylleri samt tillgrepp av fortskaffningsmedel då det visade sig att MC:n var tillgripen.

05:58 Rattfylleri E14 Undersåker

Efter ett trafikstopp på E14 i höjd med Undersåker är en man i 40års åldern misstänkt för rattfylleri då mannen blåst positivt i sållningsinstrumentet. Patrullen har fört mannen till polisstationen i Åre för provtagning och förhör. Mannen är även misstänkt för mindre trafikbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.