Uppdaterad 05 juni 03:32

05 juni 02:58, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser.

22:53 Försvunnen person, Ånge

En större insats startades då polisen fick kännedom om att en 13 årig pojke hade varit försvunnen under några timmar i Ånge. Patruller från Sundsvall och hundförare och UAS- pilot skickades från Östersund. Pojken påträffades efter ca 1,5 timmes sökande vid god vigör och han skjutsades hem till sina föräldrar.

22:59 Trafikbrott, Örnsköldsvik

Tre ungdomar är misstänkta för vårdslöshet i trafik efter att de kappkört med sina mopeder, krockat med varandra och sedan kört på en person. En av ungdomarna är misstänkt för olovlig körning då han inte hade åldern inne för att köra moped. Ingen person hade blivit allvarligt skadad vid händelsen.

23:09 Rattfylleri, centrala Örnsköldsvik.

Efter ett trafikstopp är en man i 20 års åldern misstänkt för rattfylleri. Mannen som även misstänks för olovlig körning fördes till polisstationen för provtagning och förhör. Mannen frigavs efter detta.

23:39 Grov olovlig körning, centrala Härnösand.

Efter en trafikkontroll i centrala Härnösand är en man i 65 års åldern misstänkt för grov olovlig körning då mannen han framfört en bil utan giltigt körkort.

00:12 Trafikolycka,  grovt rattfylleri, Idbyn Örnsköldsvik

Polis. ambulans och räddningstjänst skickades till en singelolycka där bilen själv larmade om olyckan via E-call. Föraren en man i 35 års åldern blåste positivt på platsen och fördes till sjukhuset i ambulans. Provtagning är gjord på sjukhuset. mannen är misstänkt för grovt rattfylleri.

02:23 Narkotikabrott eget bruk, centrala Sundsvall

Efter kontroll misstänks en man i 30 års åldern för narkotikabrott eget bruk. Mannen fördes till sjukhuset för provtagning och förhör. Mannen frigavs efter detta.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.