05 juni 07:20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.55 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har tagits med för provtagning och förhör angående misstänkt drogpåverkan.

03.52 i samband med en kontroll av en bilist på E4 Brahehus uppstod misstanke om olovlig körning då föraren, man i 30-årsåldern saknade körkort.

04.13 i samband med en kontroll av en bilist på E4 Gränna uppstod misstanke om olovlig körning då föraren, man i 35-årsåldern saknade körkort.

04.31 SOS-larm till polisen om brand i byggnad på Falköpingsvägen i Mullsjö. Polisen åkte till platsen och det var en villa som var helt övertänd. Polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet. Platsen spärras av efter att räddningstjänsten arbetat klart och senare kommer en kriminalteknisk undersökning att genomföras.

04.36 i samband med en kontroll av en lastbil på E4 Ölmstad uppstod misstanke om olovlig körning och en man som inte kunde identifiera sig greps och fördes till polisstationen där han kommer att identifieras och förhöras.

Utöver de nämnda händelserna har ett antal bilister stoppats och kontrollerats av polisen på olika platsen. ett antal av dessa har bötfällts för trafikförseelser.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.