Uppdaterad 07 juni 07:26

06 juni 22:24, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

21:03 Rattfylleri, Skellefteå
Polispatrull stoppar ett fordon. Föraren misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk. Föraren medtas för kroppsbesiktning.

22:21 Störande musik från bilar, Umeå
Anmälare ringer polisen då det spelas hög musik från bilar i centrala Umeå. Polispatrull åker till platsen där ett 10-tal bilar är på plats. Patrullen informerar personerna om att musiken varit störande och vad som gäller på platsen.

22:49 Störande musik från bilar, Vilhelmina
Denna gång i Vilhelmina och på en parkering vid en bilfirma. Polispatrull samtalar med personerna som ska sänka volymen.

En lugn inledning på natten.

Uppdatering 07:04 (av Elisabeth Glaas, kommunikatör)

00:24 Olaga hot, Skellefteå
Polis beordras till en adress i Skellefteå med anledning av att en man, som är i 30-årsåldern, hotade en annan man. En anmälan upprättas.

00:40 Rattfylleri, Vilhelmina
Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av alkohol. Han tas med för provtagning. Anmälan upprättas.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.