07 juni 00:47, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:32 - Trafikbrott. Lunde, Kramfors

Polis stoppar och kontrollerar en moped. Föraren av mopeden visar sig inte ha rätt behörighet och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

Utöver ovan har tre personer hittills omhändertagits på grund av sin berusning.

00:44 - Trafikbrott. Bosvedjan, Sundsvall

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen visar det sig att föraren, en man i 30-årsåldern, saknar körkort och därför skriver polis en anmälan gällande grov olovlig körning.

00:59 - Narkotikabrott. Restaurang i Sundsvall

Polis får samtal om en påverkad person. Vid kontroll uppvisar personen, en man i 20-årsåldern, tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk upprättas.

01:48 - Misshandel. Centrala Örnsköldsvik

Polis kallas till en adress då en man har blivit slagen med ett tillhygge i ansiktet. Polis på platsen kan gripa en man som blir misstänkt för grov misshandel. Mannen blir efter förhör och åklagarkontakt anhållen.

Mannen som blev utsatt för misshandeln ska enligt uppgift själv ha uppsökt sjukvård för tillsyn av sina skador. 

01:49 - Trafikbrott. Nyland, Kramfors

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren av fordonet, en man i 60-årsåldern, blir på grund av sitt körsätt misstänkt för vårdslöshet i trafik och hans körkort omhändertas på platsen.

06:04 - Lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.