07 juni 06:30, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Godmorgon. Dagens presstalesperson är Hans Lippens

En normal kväll och natt i regionen enligt vakthavandebefäl .

Kl 02:04              Göteborg, personrån , mobiltelefon
En man i 30 års ålder blir knuffad vid Spannmålsgatan/Torggatan av okänd och i samband med det blir han av med sin mobiltelefon. Inga andra fysiska skador. Polis varit på platsen. Ingen gripen

Kl 02:28              Skövde fylleri

Polis kallas till ett hotell på Billingen. En man och en kvinna är kraftigt berusade och stör personale. Båda omhändertas och får nyktra till på polisstationen.

Kl 02:43              Göteborg, Nolered, våld mot tjänsteman ( taxichaufför )

En taxichaufför släpper av en kund i Nolered och kunden vägrar betala och angriper förrän med slag och sparkar. Polis kallas till platsen och den misstänkta mannen grips i i anslutning till sin bostad. Anmälan misshandel och ringa bedrägeri

 

Kl 03:02              Stenungsund, rattfylleri

I Spekeröd är det en polisbil som stoppar och kontrollerar en bilförare., Föraren misstänks för drograttfylleri, narkotikabrott samt brott mot knivlagen.

 

Kl 03:03              Göteborg, misstänkt rattfylleri mm

En trafikant iakttar en bil som kör väldigt vårdslöst på Rv 40 vid Helenedal i riktning mot Göteborg. Den iakttagna fordonet kört vingligt och väldigt fort. Polispatrull ansluter och stoppar fordonet i anslutning till Kallebäcksmotet . Föraren misstänks för drograttfylleri, narkotikabrott samt olovlig körning ( saknar körkort )

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.