07 juni 07:58, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 51 ärenden som rör Jönköpings län. Tre personer har gripits, se nedan, och 12 personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:16 Polisen kontaktades gällande ett bråk utomhus i Värnamo. Polisen åkte till platsen och det framkom att en man ska ha blivit hotad av trä män. Tre män som kontrollerades i en bil stämde överrens med signalementet och de greps. De gripna är i 20 och 25-årsåldern. De misstänks för olaga hot.

02:13 En polispatrull bestämde sig för att stanna och kontrollera en bil i Tranås. Föraren till bilen ville inte stanna och polispatrullen tappade uppsikten över bilen. Bilen anträffades parkerad i Sommen. I bilen anträffades misstänkt stöldgods. Det togs beslut om husrannsakan på en adress och en man i 25-årsåldern greps där misstänkt för stöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.