09 juni 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson samt Stefan Gustavsson.

22.35 Göteborg, smitning från trafikolycka.
En cyklist blir påkörd av en bil och enligt vittnen som såg det hela uppfattade det som personbilen gjorde det med flit. Olyckan skedde på Anekdotgatan och cyklisten är förd med ambulans till sjukhus, oklar status. Vittnen beskriver bilen som en vit Volkswagen Golf som nu polisen eftersöker.

22.35 Mölndal, försök till dråp.
Samtal inkommer om ett bråk från en balkong på Ålegårdsgatan varför polis larmas till platsen. Flera personer hade hunnit lämna lägenheten innan polis anlände. Visar sig att en person är misshandlad och körs med ambulans till sjukhus med skador i huvudet. Finns bra uppgifter från dem som befann sig i lägenheten varför utredningsläget ser bra ut.

00.35 Lidköping, skadegörelse genom brand.
Två bilar står i brand på Skaragan varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Finns även uppgifter om att man sett två personer springa från platsen strax efter att bilarna började brinna. Enligt uppgifter från platsen så rådde det ingen spridningsrisk. Branden släck och en anmälan är skriven.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.