09 juni 06:45, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat 47 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

22.47 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en trafikolycka vid Stenberga, Vetlanda. Olyckan var en singelolycka där en bilist väjt för en älg och kört in i en trädgård. Bilen behövde bärgas från platsen. Föraren ska, enligt uppgift, ha skadats i en hand. Polisen har upprättat en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

00.11 Polis larmades till en adress i Jönköping med anledning av en misshandel utomhus. En man hade slagit en kvinna i ansiktet. Polis åkte till platsen och en anmälan om misshandel upprättades. Polisen har inga uppgifter gällande skadeläge. Ingen misstänkte person anträffades.

03.37 Polis larmades till Östra Storgatan, Jönköping, med anledning av ett inbrott i en butik. En glasruta hade krossats och två personer setts springa iväg från butiken. Polis åkte till platsen och ett inbrott konstaterades. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits. Det är oklart exakt vad som har stulits.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.