01 maj 07:14, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri, en av dessa misstänks också för ringa narkotikabrott eget bruk.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:46 Trafikbrott, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil vid trafikplats Krondikesvägen, Marielund. Föraren får en ordningsbot då bilen har felaktig belysning.

00:26 Alkohollagen, Östersund
Polisen kontrollerar tre minderåriga personer i Norr, Östersund. Patrullen häller ut deras alkohol och ser till att de tar sig hem.

00:35 Misshandel, Östersund
Polisen beordras till en fest i Odensala med anledning av ett bråk. En festdeltagare, en man, ska ha blivit misshandlad av en annan man. Polisen håller förhör och tar upp en anmälan. 

Omkring 100 personer uppskattas vara på festen. Polisen stänger festen. Tre personer omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem körs till hemadressen.

03:11 Misshandel, Svenstavik
Polisen beordras till en adress i Svenstavik med anledning av en misshandel under en fest. En man ska ha misshandlat en annan man. Den misstänkte mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande misshandel upprättas. 

Övrigt: Två viltolyckor har inträffat under natten, en i Bergs kommun och en i Strömsunds kommun. Inga personskador har uppkommit. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen