Uppdaterad 01 maj 08:29

01 maj 07:36, Sammanfattning natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson.

22.24 Rattfylleri, Engelbrektsgatan, Halmstad. Polis stoppar en personbil för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

23.04 Stockrosgatan, Varberg. Polis och räddningstjänst larmas till platsen där det brinner i en container. Räddningstjänst släcker branden, och polis upprättar en anmälan skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

01.55 brand, Södra Limmanäsvägen, Kungsbacka. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen, efter larm om brand i hus. Boende uppges vara ute ur huset, men har fått rökskador. Dessa uppges vara lindriga. Efter att räddningstjänst släckt branden spärrar polis av platsen för en teknisk undersökning. Branden utreds som allmänfarlig vårdslöshet.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen