10 maj 08:11, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:38 Viltolycka, Östersund
Polisen kontaktas angående en viltolycka på E45 i Tandsbyn, Östersund. En bilist har kolliderat med en älg. Föraren är skadad och förs med ambulans till sjukvård. Älgen är död. 

23:47 Olaga hot, Torvalla
Polisen kontaktas angående bråk under en fest i Torvalla. En man misstänks ha hotat en annan man. Polisen har varit på plats. En anmälan gällande olaga hot upprättas. 

00:36 Fjällräddning, Trondfjället, Norge
Polisen kontaktas angående en äldre skidåkare som saknas på fjället, troligen i Norge. Svenska fjällräddare bistår i arbetet att hitta honom. Mannen hittas några timmar senare på norska sidan, vid liv. Fjällräddarna kan vända åter hemåt. 

Övrigt: Tre viltolyckor (utöver notisen ovan) har skett under sen kväll och natt. Det gäller Strömsunds, Åre och Krokoms kommuner. Det finns inga uppgifter om personskador. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen