Uppdaterad 12 maj 07:21

12 maj 07:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.45 polisen har hittills hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men två har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.39 i samband med en rutinkontroll av en bilist på E4 vid Asecs uppstod misstanke om drograttfylleri och grov olovlig körning. Föraren som misstänks är en man i 25-årsåldern och han fick följa med för provtagning och förhör. bilen togs i beslag med stöd av trafikbrottslagen för att åklagare eventuellt ska förklara den förverkad.

01.20 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 931 mellan Öggestorp och Tenhult. Ingen misstanke om brott och ingen skadad.

02.33 i samband med en rutinkontroll av en bilist i Vaggeryd uppstod misstanke om drograttfylleri. En man i 30-årsåldern som körde bilen fick följa med för provtagning och förhör.

Utöver dessa ärenden har polisen bötfällt ett antal bilister för olika trafikbrott på E4. Flera av dessa rörde sig om hastighetsöverträdelser där förarna fick sina körkort omhändertagna.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen