Sök på polisen.se

12 maj 07:06, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.27 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.55 en polispatrull träffade på en misstänkt drogpåverkad man på Gamla Rådstugugatan i Norrköping. Mannen, som är i 30-årsåldern, fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott.

01.19 polisen fick uppgifter om en misshandel på Ågatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och träffade på en person som blivit misshandlad men som inte ville medverka till polisnes utredning av händelsen. Den drabbade behövde inte sjukhusvård. Det finns ingen misstänkt.

02.38 SOS-samtal till polisen om brand utomhus på en camping vid Himmelstalund i Norrköping. Det visade sig vara en bil som brann och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.