12 maj 07:50, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:51 Trafikolycka, Arvidsjaur
Polis beordras till en singelolycka på riksväg 95 vid Norrmalm. En anmälan gällande trafikolycka upprättas.

22:55 Misshandel, Piteå
Polis beordras till en adress i Piteå med anledning av misshandel. En man misstänks ha misshandlat en kvinna. De har en relation. En anmälan gällande misshandel upprättas.

00:09 Rattfylleri, Luleå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Innerstaden. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna i 35-årsåldern, är påverkad av narkotika. Hon tas med för provtagning och förhör. Anmälan gällande misstänkt drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget, bruk upprättas.

01:38 Trafikbrott, Luleå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Skurholmen. Föraren, en man i 45-årsåldern, saknar körkort. Förhör hålls och en anmälan gällande grov olovlig körning upprättas. Bilen tas i beslag för att förebygga framtida trafikbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen