13 maj 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

01.11 Borås, narkotikabrott.
En patrull stannar och kontrollerar en bil på Salängsgatan. En av passagerarna visar tecken på drogpåverkan samt att man hittar misstänkt narkotika på honom gör att han får följa med för provtagning. Den misstänkta narkotikan tas i beslag för analys.

01.48 Göteborg, narkotikabrott.
En bil som står med motorn igång varför patrullen stannar för att kontrollera den på Danska vägen. En man som uppehåller sig invid bilen visar tecken på drogpåverkan varför han får följa med för provtagning. När man kontrollerar hans rum så hittar man misstänkt narkotika som tas i beslag. Fanns inga vittnen till själva körningen så mannen är misstänkt för innehav samt eget bruk.

03.06 Kungälv, trafikbrott m.m.
En bilist kontrolleras på Marstrandsvägen och där visar det sig att bilen är belagd med körförbud samt avställd. I samband med kontrollen hittar man även en kniv som tas i beslag. Mannen är misstänkt för brott mot knivlagen m.m.

04.18 Trollhättan, brand genom skadegörelse.
En bil brinner på Lantmannavägen varför räddningstjänst samt polis larmas till platsen. Branden släcks och patrullen tar uppgifter för en anmälan, ingen gripen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.