13 maj 06:49, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 45-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott eget bruk. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan).

00.46 Polis larmades med anledning av ett misstänkt inbrottsförsök i ett företags lokaler i Axamo, Jönköping. En person hade setts gå och känna på dörrar. När polis kom till fram var ingen misstänkt person kvar på platsen men visade det sig att ett någon eller några personer varit inne i en av lokalerna. Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

02.06 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon på Västergatan, Gislaved. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

02.47 Polis larmades med anledning av ett inbrott i ett företags lokaler i Kättlistorp, Jönköping. Polis beordrades till platsen och till andra platser i området. Ett fordon stoppades för kontroll och föraren, en man i 30-åldern, greps misstänkt för inbrottet. Mannen har senare anhållits efter beslut av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen