13 maj 06:50, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har omhändertagits på grund av berusning.

01.05 Polis larmades till Kallerstad, Linköping, med anledning av ett inbrott i två närliggande företags lokaler. Någon eller några personer hade krossat en ruta för att ta sig in i lokalerna. Polisen har upprättat anmälan om stöld genom inbrott och kommer att göra en brottsplatsundersökning under dagen. Det är i nuläget oklart vad som har stulits.

04.02 Polisen stoppade ett fordon för kontroll i Ingelsta-området, Norrköping. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 50-årsåldern, saknade giltigt körkort. Mannen misstänks för grov olovlig körning och en anmälan skriva.

05.14 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon på Wahrbergsgatan i Skänninge. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen