Uppdaterad 14 maj 07:18

14 maj 05:24, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Natten i Västernorrland

04:17 Brand i Byggnad
Härnösands kommun

Vid 04:17 inkommer larm om brand i byggnad från en liten ort i Härnösands kommun. Räddningstjänst och polis anländer ca 20 minuter efter och kan konstatera att villan är övertänd. Ingen befaras finnas i fastigheten i nuläget. En anmälan kommer upprättas men i skrivande stund är brottsrubriceringen oklar.

Uppdaterad 07:03 (av kommunikatör Elisabeth Glaas)

23:22 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Nacksta. Då misstanke uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika tas han med för provtagning. En anmälan gällande misstänkt drograttfylleri upprättas.

00:42 Trafikbrott, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Sundsvall. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort och han misstänks för grov olovlig körning. Förhör hålls och anmälan upprättas.

00:50 Skadegörelse, Härnösand
Polis beordras till en adress i Brännan på grund av att okända personer har utsatt ett fönster för skadegörelse så glaset gått sönder. Inga misstänkta är kvar på plats. Polis håller förhör och upprättar anmälan gällande skadegörelse.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen