14 maj 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstaloesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

03.43 Öckerö, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Källö-Knippla med anledning av en brand vid Centrumvägen. Det visar sig brinna i någon sjöbod och sedan har branden spridit sig vidare. Totalt är det sex små sjöbodar som är nedbrunna, en lokal tillhörande Surtes motorbåtsklubb, hembyggdföreningens lokal och lanthandelns lokal. Vad som orsakat branden är oklart och platsen spärras av för teknisk undersökning. Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand.

03.51 Göteborg, skadegörelse
Vid Birger Jarlsgatan, Kungsladugård griper polisen en man som klottrat i området. Han identifieras och förhörs på plats. Efter förhör friges han på plats.

05.14 Göteborg, brand
Vid Grimmeredsvägen är det någon som tänder eld på något som sprider sig till fasaden på Altbos byggnad. Inga personer kommer till skada och polisen skrivber en anmälan gällande mordbrand.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen