14 maj 07:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 06. Många av ärendena är trafikrelaterade. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

23.15 SOS larmade om en brinnande bil på Linnégatan i Gislaved. Polis åkte till platsen, men ingen person fanns i närheten. Det var en bil som hade brunnit och ytterligare två som hade skadats av branden. Polisen misstänker att branden var anlagd och skrev en anmälan om skadegörelse genom brand.

04.52 Det kom larm om en trafikolycka på Kyrkogårdsvägen i Norrahammar, Jönköping. En bil hade hamnat i diket. Ett vittne hade sett flera personer springa från bilen. Polisen kom dit men lyckades inte hitta någon som kunde knytas till körningen. Polisen skrev en anmälan om smitning från trafikolycka. En lyktstolpe skulle vara nedkörd.

Polisen har också genomfört trafikkontroller på E4 genom Jönköping under natten som har lett till att ett flertal personer har fått böter.

Utöver detta har polisen hanterat en del larm om bråk som inte lett till personskador eller gripanden. Patrullerna har också genomfört en mängd kontroller som inte lett till brottsmisstankar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen