14 maj 16:54, Trafikbrott, Jämtlands län

Jämtland, en summering av arbetet i trafiken under eftermiddagen

Efter 13-tiden stoppades en bil med släp strax söder om Bräcke. Släpvagnsvikten var för hög och en anmälan gällande olovlig körning upprättades. 

Strax före kl 14 stoppades en bilförare på E14 efter att han pratat i telefon i samband med färd. En ordningsbot (böter) utfärdades.

En stund senare stoppades en förare i Gällö, Bräcke, efter hastighetsöverträdelse. En ordningsbot utfärdades.

Polisen stoppade en A-traktor för kontroll i Östersund under eftermiddagen. En flygande inspektion genomfördes. En stund senare kontrollerades ytterligare i A-traktor. Föraren fick en ordningsbot på grund av tonade sidorutor. Förarens föräldrar informerades.

Under eftermiddagen hölls också en trafikkontroll på E45 vid Åsarna i Berg. Sju förare fick ordningsbot på grund av hastighetsöverträdelser. En fick körkortet omhändertaget (personen hade kört 85 km/timmen på en 50-sträcka). Polispatrullen genomförde också en kontroll av farligt gods.

Ytterligare en förare på E45 fick ordningsbot då bil med släp överskred maxvikt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen