15 maj 07:00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. 

Vad gäller torsdagskvällens mord i Jönköping så har tre personer anhållits under natten, misstänkta för inblandning i detta. Polisens presstjänst har inga detaljer att lämna kring kön, ålder eller när och var frihetsberövandena skedde. Ärendet leds nu av åklagare och frågor om ärendet hänvisas dit.

23.03 SOS larmade räddningstjänst och polis om en brinnande bil på Torggatan i Gislaved. Elden hade spridit sig till ett övergivet hus. Polis åkte dit, ingen person fanns i närheten. Polisen misstänker att branden var anlagd och upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand. Polisens presstjänst har ingen information om hur omfattande skador det blev på fordon och hus.

03.22 Polis och räddningstjänst larmades till Södra Skogsvägen i Nässjö med anledning av två brinnande bilar. Polis kom dit. En tredje bil hade också brunnit. Polisen misstänker även här att branden var anlagd och har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

I övrigt finns inget att rapportera. Polisen har hanterat viltolyckor, utfört kontroller, etc.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.